Jaarcijfers

LOURENS ADMINISTRATIES verzorgt de jaarcijfers voor het midden en klein bedrijf. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor belastingaangiften (VPB, IB, OB en LB) en dergelijke.

 

Fiscale adviezen

Gemakkelijker kunnen we het niet maken, wel leuker!
Iedereen die woont of werkt in Nederland krijgt te maken met de belastingwetgeving. Een wetgeving die zeer snel verandert en lang niet altijd zo gemakkelijk is, als de Belastingdienst meldt in haar reclamespotjes.

Er zijn veel uitzonderingen en bijzondere regelingen, maar ook fiscaal-vriendelijke. LOURENS ADMINISTRATIES wijst u op deze fiscaal-vriendelijke mogelijkheden, zodat u vele euro’s belastingvoordeel kunt genieten.

 

Administratie en salarissen

Als ondernemer heeft u de zorg van de administratie. U kunt de administratie zelf bijhouden, maar dat gaat vaak ten koste van uw vrije tijd, of natuurlijk van uw onderneming!

Een boekhouder is dan een aangename aanvulling voor uw bedrijf. Iemand op wie u blindelings kunt vertrouwen waar het gaat om de juiste en volledige verwerking van uw financiële gegevens en iemand met verstand van fiscale zaken. Een ervaren boekhouder kent echter ook zijn prijskaartje.

Maar u kunt natuurlijk uw administratie ook uitbesteden. LOURENS ADMINISTRATIES heeft ruime ervaring opgedaan in de salarissen-administratie en verzorging van jaarcijfers. Groot voordeel is dat u (veel) kosten bespaart en, mogelijk nog belangrijker, u heeft geen zorgen meer over uw administratie, want die dragen wij! Uiteraard kunnen wij u ook adviseren over de inrichting van de administratie, wanneer u deze toch zelf wilt blijven uitvoeren.

Vragen? Neem contact op of mail ons op lourens@administraties.org.